Sidekicks

Naast deze opdrachtgevers ben ik ook nauw betrokken bij de organisatie van Open Coffee Valkenswaard. Open Coffee staat voor netwerken bij een kopje koffie. In Valkenswaard vindt deze iedere even week op vrijdagochtend plaats tussen 09.00-11.00 uur.
Het verbinden van mensen maakt het netwerken zo interessant. En bij open coffee kan dat nog op een heel ongedwongen manier.

Voortvloeiend uit mijn bijdrage aan de Open Coffee Valkenswaard ben ik nu al weer voor de 3e keer betrokken bij de organisatie van Open Coffee gaat naar de Beurs (OCgndB). OCgndB biedt zelfstandig professionals (ZP’ers) de mogelijkheid om zich te profileren op een regionale bedrijvenbeurs. Vanuit een gezamenlijke stand laten we het MKB zien dat wij als ZP’ers graag én goed onze krachten kunnen bundelen en zo een aanvulling kunnen zijn op het reguliere netwerk.

Ook draag ik graag mijn steentje bij aan een goed doel!

In 2012 was ik betrokken bij de Samenloop voor Hoop Valkenswaard. Samenloop voor Hoop is een evenement waarbij 24 uur, in estafettevorm, gelopen wordt voor het goede doel, KWF Nederland. Naast dat geprobeerd wordt geld op te halen is vooral de aandacht voor de survivors heel erg belangrijk. Zij worden echt in de watten gelegd.
Mijn verantwoordelijkheid was het opzetten en beheren van het draaiboek voor dit evenement.